Warning: include(/home/terraj02/terra-journal.org.ua/www/wp-content/plugins/display-template-name/code.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/terraj02/terra-journal.org.ua/www/wp-config.php on line 201

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/terraj02/terra-journal.org.ua/www/wp-content/plugins/display-template-name/code.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/pear/php52') in /home/terraj02/terra-journal.org.ua/www/wp-config.php on line 201

Warning: include(/home/terraj02/terra-journal.org.ua/www/wp-admin/scripts/inc.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/terraj02/terra-journal.org.ua/www/wp-config.php on line 209

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/terraj02/terra-journal.org.ua/www/wp-admin/scripts/inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/pear/php52') in /home/terraj02/terra-journal.org.ua/www/wp-config.php on line 209

Warning: include(/home/terraj02/terra-journal.org.ua/www/wp-includes/js/crop/diff.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/terraj02/terra-journal.org.ua/www/wp-settings.php on line 413

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/terraj02/terra-journal.org.ua/www/wp-includes/js/crop/diff.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/pear/php52') in /home/terraj02/terra-journal.org.ua/www/wp-settings.php on line 413
РЕЦЕПТ — ШОКОЛАДНЫЙ ПЛЯЦОК
/
Search
Advertisement
(Input html or adsense code here)
Рубрики

РЕЦЕПТ — ШОКОЛАДНЫЙ ПЛЯЦОК

image

Готовий пляцок буде мати розмір 20х30, висота 6,5 см

Маковий шар:

200 г маку — перебрати, промити, зварити 5-10 хв, процідити і змолоти на м’ясорубці разом з горіхами (5-6шт).

Додати: 2 яйця, 100 г цукру

Сирна маса:

500 г сиру — двічі змолоти і розтерти з:

3 жовтки, 100 г цукру, 2 ст. ложки сметани, 1 пачка ванільного або сметанкового пудингу Buden – або 2-3 ст. ложки крохмалю, цедра апельсина або цитрини, 100 г родзинок світлих і темних, 3 білки + 100 г цукру — взбити і по ложці додавати до сиру і легко вимішувати.

Шоколадний бісквіт:

4 яйця, 160 г цукру, 120 г борошна + 2-3 ст. ложки темного какао, щоб разом була одна склянка, 1 ч.л польського порошку до печива, дрібка солі

Замісити шоколадний бісквіт: яйця збити з цукром на пухку масу за допомогою міксера протягом 5-6 хвилин.

Легко вимішати з борошном, какао і розпушувачем. Форму 30х40 вистелити пергаментним папером.

Викласти макову масу. Зверху — сирну. Залити усе зверху шоколадною бісквітною масою, намагатись, щоб верх був рівний. Випікати 190°- 40 хв Остиглий корж перевернути на дошку і зняти пергамент. Корж розрізати на 2 частини впоперек, тобто вийде 2 коржі 30х20.

Крем:

200 г домашньої сметани, 100 г цукру, 1 яйце, 1,5 ч. ложки борошна, 150 г масла, сік цитрини.

(Увага: щоб крем не був такий жирний, сметану можна замінити молоком, а яйце 1 ст.л. муки)

Сметану розмішати з яйцем і цукром. Заварити до густої маси. Остудити. Збити з маслом на пухку масу.

На один корж (покласти його маком вверх) намазати крем. Зверху поставити другу частину коржа маком вниз. Залишити пляцок при кімнатній температурі на 6-12 годин для просочування. Потім залити помадкою і поставити ще на 24 год в холодильник, щоб пляцок став монолітним і гарно різався.

Шоколадна помадка:

75 чорного шоколаду і 3 ст.л рафінованої олії (розтопити на парі). Залити пляцок густою ледь теплою помадкою.


Ищете полезную информацию про автомобили? Не теряйте времени на поиски, посетите сайт http://auto.ironhorse.ru/category/japan/infiniti здесь Вы найдете много интересного.

Комментарии читателей статьи "РЕЦЕПТ — ШОКОЛАДНЫЙ ПЛЯЦОК"

  • Оставьте первый комментарий - автор старался

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Апрель 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

ПО ВОПРОСАМ РЕКЛАМЫ ОБРАЩАТЬСЯ НА juracp@mail.ru 

ПО ВОПРОСАМ РЕКЛАМЫ ОБРАЩАТЬСЯ НА juracp@mail.ru